Italiaans buffet  

Ontbijt:
Uw ontbijt bestaat uit een variatie van veelal eerlijke en huisgemaakte producten. Huisgemaakte patisserie;  van wafels, pannenkoeken quiche en meer, wij bakken ons eigen brood en natuurlijke de lekkerste Goudse kaas van onze kaasboer. Verse koffie of thee een glaasje jus d’orange en natuurlijk een gekookt of gebakken eitje naar keuze. Heeft u een speciaal dieet of bent u vegetarisch, geeft u dit dan even aan bij uw reservering. Wij serveren het ontbijt in de achter kamer en bij mooi weer in de gezellige binnentuin met uitzicht op de kerk.
Drinken:
Op de kamer staat een koffie en thee tray waar u naar gelieve gebruik van kunt maken. Wilt u een versnapering in de vorm van een frisje, een lekker glaasje wijn of gewoon een koud biertje, in de achterkamer  staat een koelkastje waar u tegen een vergoeding zichzelf kunt bedienen.
Lunchpakket:
Wij verzorgen graag een lunchpakket voor onderweg of op het werk bestaande uit: 6-8 belegde boterhammen met ham/kaas/worst, yoghurt, stuk fruit, frisdrank en een candybar. 

IMG_0069

Restaurants in de buurt:
Gouda heeft een grote diversiteit aan leuke restaurants van romantisch tot modern met verschillende keukens, enkele aanraders zijn: Viejees, Restaurant Bij ons, Kamphuisen


Bij Ons

Modern sfeervol restaurant, De smaken van de keuken zijn gebaseerd op de Franse keuken met invloeden van over de hele wereld.

Viejees

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant met een nieuw en verfrissende menukaart! Benieuwd wat shared dining inhoud dan raden wij u Viejees zeker aan. Victor en Jennifer serveren u de lekkerste gerechten op geheel eigen wijze.

Kamphuisen

Sfeervol restaurant met een leuke gezellige bar. Zomers kunt u heerlijk eten op het terras onder de visbanken. Serveert de lekkerste wijnen en een uitstekende menukaart.

Brasserie en Pannenkoekenrestaurant ‘t Bakhuys

Ideaal met de kinderen, naast een uitgebreid assortiment pannenkoeken ook een leuke brasseriekaart. Gelegen op de markt met terras en uitzicht op het stadhuis.